Nová Motorola E398 - zvukový kráľ?

20.03.2004 Celý región

Nová Motorola E398 má ako prvý európsky mobil, spolu so Sagemem C3b, dva reproduktory a ponúka tak stereofónne vyzváňacie melódie. Ponúka aj priestorový 3D e...
Nová Motorola E398 má ako prvý európsky mobil, spolu so Sagemem C3b, dva reproduktory a ponúka tak stereofónne vyzváňacie melódie. Ponúka aj priestorový 3D efekt. Vyzváňacie melódie buď budú vo špeciálnom formáte doplnené o vibrácie a blikanie bočních svetiel, alebo pôjde o bežné skladby vo formáte MP3, ktoré telefón dokáže reprodukovať stereofonne.

Motorola vie hrať stereo nahlas, ako aj cez sluchátka. Cez reproduktory hrá Motorola E398 perfektne a pri vyzváňacích melódiách ju môžeme smelo označiť za súčasného kráľa. Poráža aj polyfóniu korejských výrobcov.

Na vypočutie MP3 je potrebná dostatočná kapacita pamäti. Samotný telefón disponuje 5,5 MB, čo stačí tak na dve skladby v slušnej kvalite. Ukladať ale MP3 skladby do telefónu nebude nutné, lebo nová Motorola ponúka slot pre pamäťovú kartu T-Flash. Karta je extrémne malá a zo začiatku bude k dispozícii s kapacitou 128 MB, neskoršie až 512 MB.

Aj ďalšia výbava Motoroly E398 je bohatá. Vo svojej podstate sa jedná o zhodný model s Motorolu V500 nebo V600. Telefón má Bluetooth, GPRS triedy 10, výborný aktívny farebný displej, integrovaný VGA fotoaparát a vie prehrávať videosekvencie vo formáte MPEG4.
Veľkosť telefónu je 110 x 46 x 18 milimetrov, hmotnosť 108 gramov. Motorola E398 by sa mala začať predávať asi v polovici roka.
 

Vyberte región